Voimanosto harrastuksena ja kilpailulajina

Suomen Voimanostoliiton Facebook

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
01-05-2024, 21:53
Suomen Voimanostoliitto

Varustevoimanoston EM-kisat alkoivat mastersien osalta Luxenburgissa komeasti kultamitalilla. Suomen maajoukkueen ensimmäinen kilpailija Nina Honka vei sarjan 57N50 mestaruuden tulossarjalla kyykky 150 kg, penkki 85 kg ja maastanosto 162,5 kg. Ninan yhteistulos oli 397,5 kg.

Ismo Hietanen sijoittui 505 kilon yhteistuloksella pronssille 74M60 sarjassa. Kyykystä Ismolle lajihopea tuloksella 185 kg, ja penkistä myöskin lajihopea 130 kilon tuloksella. Maastanoston tulos oli 190 kg, ja sillä irtosi lajipronssi.

Rami Huovinen (sarja 83M60) jäi kyykyssä ilman tulosta, joten yhteistulossijoitusta ei myöskään kisasta tullut. Penkissä Rami teki 120 kg tuloksen, ja maastanostossa hän otti lajipronssin 207,5 kg tuloksella.

Onnittelut keskiviikon mitalikolmikolle!
... Katso lisääKatso vähemmän

Varustevoimanoston EM-kisat alkoivat mastersien osalta Luxenburgissa komeasti kultamitalilla. Suomen maajoukkueen ensimmäinen kilpailija Nina Honka vei sarjan 57N50 mestaruuden tulossarjalla kyykky 150 kg, penkki 85 kg ja maastanosto 162,5 kg. Ninan yhteistulos oli 397,5 kg.Ismo Hietanen sijoittui 505 kilon yhteistuloksella pronssille 74M60 sarjassa. Kyykystä Ismolle lajihopea tuloksella 185 kg, ja penkistä myöskin lajihopea 130 kilon tuloksella. Maastanoston tulos oli 190 kg, ja sillä irtosi lajipronssi.Rami Huovinen (sarja 83M60) jäi kyykyssä ilman tulosta, joten yhteistulossijoitusta ei myöskään kisasta tullut. Penkissä Rami teki 120 kg tuloksen, ja maastanostossa hän otti lajipronssin 207,5 kg tuloksella.Onnittelut keskiviikon mitalikolmikolle!Image attachment