Lisenssit ja antidopingsopimus

Suomen Voimanostoliiton lisenssejä voi ostaa Suomisportin kautta. Lisenssin ostaminen tilisiirrolla liiton pankkitilille ei ole mahdollista.

Suomisport ja lisenssit

Ohjeet Suomisportiin kirjautumiseen, omien tietojen päivittämiseen ja lisenssin ostoon löytyy täältä.

HUOM! Lisenssejä voi ostaa ainoastaan Suomisportin kautta. Lisenssin ostaminen tilisiirrolla liiton pankkitilille ei ole enää mahdollista.

Lisenssiin kuuluva Voimanostaja -lehti lähetetään nostajalle lisenssin lunastamisesta lähtien. Jos haluat koko vuoden lehdet itsellesi, niin lisenssi tulee lunastaa helmikuun loppuun mennessä.

 

Ongelmatilanteissa lue ensin USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET ja jos ongelma ei selviä ota yhteyttä jasentieto@svnl.fi tai suomisport@olympiakomitea.fi

Antidopingsopimus

Antidopingsopimus, kuten lisenssikin, on ostettavissa VAIN SUOMISPORTIN kautta. Alla oleva antidopingsopimus-linkki on vain tiedoksi – sopimus on luettavissa siinä. Älä siis täytä paperiversioita ja lähetä postissa. Alaikäisen osalta sopimuksen tekee ja hyväksyy sen maksamalla SuomiSportissa tämän huoltaja pankkitunnuksillaan.

Mikäli urheilijalla (tai alaikäisen urheilijan vanhemmalla) ei ole mahdollista solmia sopimusta Suomisportissa puuttuvien vahvan tunnistautumisen välineiden vuoksi, niin hänen tulee olla yhteydessä liiton toiminnanjohtajaan, jotta sopimus voidaan poikkeuksellisesti solmia kirjallisesti.

Antidopingsopimuksen allekirjoittanut urheilija ja Suomen Voimanostoliitto ry (SVNL). Antidopingsopimuksen allekirjoittaneen urheilijan on oltava Suomen Voimanostoliiton varsinaisen jäsenen (jäsenseuran) jäsen.

Uuden antidopingsopimuksen tehnyt urheilija voi ottaa osaa kilpailuun vasta sen jälkeen, kun hänen hankkimansa antidopingsopimus on ollut voimassa kolme kuukautta. Urheilija on kuitenkin testauksen ja mahdollisen kurinpitomenettelyn alainen siitä lähtien, kun hänen täyttämänsä ja sähköisesti allekirjoittamansa antidopingsopimus tai lisenssin osto (jonka yhteydessä ad-sopimus tulee automaattisesti) on tehty SuomiSport järjestelmässsä.

Antidopingsopimus voidaan urheilijan tai liiton toimesta irtisanoa päättymään yhden (1) kuukauden kuluttua irtisanomisesta. Irtisanominen on toimitettava kirjallisesti tai muulla todistettavalla tavalla, esim. sähköpostitse (info(at)svnl.fi)

Antidopingsopimus voidaan siis hyväksyä myös kilpailulisenssin ostamisen yhteydessä. Myös pelkän antidopingsopimuksen solmiminen on mahdollista Suomisportin kautta.

Antidoping-sopimusta ei tarvitse uusia vuosittain, vaan se on toistaiseksi voimassa oleva sopimus ts. ikuisesti voimassa. Mikäli olet ostanut lisenssin Suomisportista 2021 vuoden jälkeen minä vuonna hyvänsä, ei sinun tarvitse tehdä AD-sopimusta siis erikseen, vaan sen sinä hyväksyt lisenssiä ostaessasi.

Valikko