Kilpailuilmoitus

Kilpailuilmoitus

Liiton jäsenseurojen järjestämät voimanoston tai penkkipunnerruksen jäsentenväliset, piirikunnalliset, kansalliset, sekä aluemestaruuskilpailut tai kutsukilpailut tulee ilmoittaa liittoon viimeistään kolme (3) viikkoa ennen kilpailuja, jotta kilpailut voidaan hyväksyä virallisena kilpailuna.

Liittoon ilmoitetut kilpailut on pidettävä ilmoitettuna ajankohtana ja ilmoitetussa paikassa. Jos kuitenkin ajankohtaa tai kilpailupaikkaa muutetaan alun perin ilmoitetusta, siitä on ilmoitettava liitolle viimeistään yhtä (1) viikkoa ennen kuin kilpailu muutetussa paikassa tai muutettuna ajankohtana pidetään. Jos muutoksesta ei ilmoiteta edellä mainitulla tavalla, mitätöidään ko. kilpailussa tehdyt tulokset. Näistä ja mahdollisista muista muutoksista ilmoitetaan osoitteeseen kilpailuilmoitukset@svnl.fi.

Kansallisissa voimanosto- ja penkkipunnerruskilpailuissa nostetaan sekä klassisessa että varustekilpailumuodossa. Klassisen ja varustekilpailun nostajat punnitaan yhdessä punnituksessa. Kilpailuun osallistuvan nostajan on ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettava kummassa kilpailumuodossa (klassinen ja/tai varuste) aikoo nostaa. Kilpailusta maksetaan liitolle yksi kilpailulupamaksu. Kilpailussa voidaan varuste- ja klassinen ryhmä myös yhdistää. Jos nostaja haluaa nostaa molemmissa kilpailumuodoissa, niin hänen tulee maksaa järjestävälle seuralle kaksi osallistumismaksua, ellei seura toisin päätä. Kilpailija voi nostaa eri nostomuodoissa, jos kilpailussa on vähintään kaksi ryhmää. Nostaja nostaa tällöin molemmissa ryhmissä, toisessa klassisena ja toisessa varusteilla. Kilpailunjärjestäjä tarkistaa viimeistään punnituksen yhteydessä nostajan kilpailuoikeuden, joko nostajan esittämän Suomisportin Appista näkyvän kilpailulisenssin ja antidopingsopimuksen kautta tai kilpailijan Suomisportista tulostamien dokumenttien kautta.

Kilpailun järjestäjä voi rajoittaa osallistumisoikeuden pelkästään seuran jäseniin. Jäsen voi nostaa kilpailussa, vaikka edustaisi muutoin muuta seuraa. Kilpailuun voi osallistua myös lisenssitön nostaja tutustumismielessä. Lisenssittömiä nostajia ei kirjata liitolle toimitettavaan kilpailupöytäkirjaan. Kilpailu voidaan järjestää myös useamman seuran yhteistyönä, jolloin osallistumisoikeus on järjestävien seurojen nostajilla. Tämä koskee myös ko. seurojen lisenssittömiä nostajia.

Kilpailulupamaksun (70,00 euroa / kilpailu) tulee olla maksettuna, jotta kilpailuilmoitus julkaistaan. Kilpailulupamaksu maksetaan SVNL:n yleistilille: FI18 5680 0020 2315 32

Lisää kuitti kilpailumaksusta (Vain .pdf, .doc, .jpg, .jpeg, .gif, .png tiedostoja.)*

Valikko