Lisenssit

Usein kysyttyä

Suomisport

Antidopingsopimus katsotaan hyväksytyksi samalla, kun maksat kilpailulisenssin Suomisport-palvelussa (80e). Jos et halua ostaa kilpailulisenssiä, voit myös solmia pelkästään antidopingsopimuksen (10 €). Tämä vaihtoehto on hyödyllinen uusille nostajille etenkin vuoden lopussa, jos tavoitteena on kilpailla vasta seuraavan vuoden alussa.

Ad-sopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jota ei tarvitse uusia, jos olet ostanut lisenssin

tai ad-sopimuksen Suomisport-palvelusta. Suomisport-palvelu näyttää teknisistä syistä, että AD-sopimus on vanha edeltävänä kalenterivuonna, mutta sitä ei tarvitse erikseen uusia kerran sen hankittuasi.

Lisenssi sisältää aina AD-sopimuksen.

 

Osoitemuutos Suomisporttiin tulee suoraan väestötietojärjestelmästä. Jos olet muutoksen tehnyt sinne, niin se tulee suorasiirtona myös Suomisportiin, josta se päivittyy liiton tietokantaan mm. Voimanostajalehden rekisteriin.

Olet yrittänyt ostaa lisenssiä ja lisenssiä ei ole maksettu. Ota yhteyttä jasentieto@svnl.fi.

Lisenssilista ei ole julkinen johtuen EU:n lainsäädännöstä. Parasta olisi, jos kilpailuilmoituksessa olisi, että kilpailijan pitää kisaan tullessaan olla valmis näyttämään Suomisport-statuksensa tai kuitti maksetusta lisenssistä.

Kilpailija-, tuomari-, ja valmentajalisenssit saa Olympiakomitean Suomisport-palvelusta. Sieltä saa samalla AD-sopimukset. Seuraa sivuston ohjeita kirjautumisesi jälkeen. Lisätietoja/apua info@svnl.fi.

Älä rekisteröidy uudelleen vaan ota yhteyttä jasentieto@svnl.fi.

Täytä seurasiirtolomake ja pyydä siihen allekirjoitukset vanhasta sekä uudesta seurasta. Toimita lomake sähköpostilla liitolle info@svnl.fi. Liitto siirtää tietosi seurasta toiseen, joten ÄLÄ rekisteröidy uuteen seuraan. Näet omista tiedoistasi päivämäärän, kun edustusoikeus uudessa seurassa alkaa.

Kyseiset lisenssit ovat liiton toimintasuunnitelmassa mainitut rekisteröintimaksut. Valmentajalisenssin tulee ostaa liiton virallisen koulutuksen käyneet valmentajat ja tuomarilisenssin liiton tuomarit.

VAU lisenssi on tarkoitettu Suomen Vammaisurheilu ja  -liikunta VAU  ry:n alaisille nostajille.

Tulosrajat

Tulosrajat löytyvät voimassa olevasta toimintasuunnitelmasta, joka on vahvistettu liiton viimesimmässä syyskokouksessa. Kokousmateriaalit löydä täältä.

Tulosrajat löytyvät voimassa olevasta toimintasuunnitelmasta, joka on vahvistettu liiton viimesimmässä syyskokouksessa. Kokousmateriaalit löydä täältä.

Tekniset säännöt

Säännöissä on todettu, että IPF:n alaisissa kilpailuissa on paikan päällä oltava pätevä lääketieteellinen henkilö so. terveydenhoitoalan ammattihenkilö. Kansallisissa kilpailuissa voidaan katsoa riittäväksi ensiaputaitoisen henkilön paikalla olo.

Kotimaan kilpailutoiminnan osalta käytäntö on ollut se, että nostajan/seuran t-paidassa saa olla oman sponsorin tai sponsoreiden logoja. SM-kisoissa Jury on hyväksynyt ne edellyttäen, että nostajalla/seuralla on ollut esittää sponsorin antama ilmoitus tai todistus, että ko. henkilö tai firma sponsoroi kyseistä nostajaa tai seuraa. Trikoiden osalta seurat ovat voineet hyväksyttää seuratrikoonsa liitolla, mikäli niissä on ollut seuran logon lisäksi mainoksia. Logon tulee olla koruommeltu tai painettu sääntöjen mukaisesti. Mitään maksua liitto ei perinyt nostajalta tai seuroilta näiden varusteiden hyväksyttämisessä.

Suomisportin oma UKK: https://info.suomisport.fi/faq-kysymykset/

Kysymykset teknisiin sääntöihin liittyen lähetetään liiton tuomarivaliokunnan puheenjohtaja Margetta Salmiselle – margetta.salminen(@)svnl.fi.