SM-kilpailuihin ilmoittautuminen

Ilmoita seurasi urheilijat SM-kilpailuun

HUOM! Seuran yhteyshenkilö maksaa osallistumismaksut ja ilmoittaa nostajat SM-kilpailuihin kokonaan Suomisportin kautta, myös lisätiedot (ikäluokka, painoluokka, tehty tulos)! Vain Suomisportin kautta maksetut ilmoittautumiset hyväksytään! Suomisport tarkastaa lisenssit automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi nostajat voivat nähdä omasta Suomisport-profiilistaan, kun heidät on ilmoitettu kilpailuihin.

Jokaiselle SM-kilpailulle on oma ilmoittautumislinkki, kaikki osallistumismaksut maksetaan saman yhden linkin kautta. Klikattuasi linkistä kirjaudu sisään seurakäyttäjän tunnuksilla oikeasta yläkulmasta. Klikkaa kirjautumisen jälkeen napista ”Ilmoita jäseniä seurasta”. Mikäli nappi ei toimi, sinulla ei ole seurasi seurakäyttäjän oikeuksia. Hanki seurakäyttäjän oikeudet liiton Suomisport-ohjeiden mukaisesti.

Ilmoita nostajat kilpailuun Suomisportin opastuksen avustuksella. Ilmoittautumiseen voi tehdä muutoksia Suomisportissa esim. painoluokan osalta ilmoittautumisajan puitteissa. Mikäli haluat perua ilmoittautumisen, ota yhteyttä info@svnl.fi

Suomisport-ilmoittautumislinkit:

17. – 19.11.2023, Klassisen voimanoston SM-kilpailut, avoin, Oulu

1.-3.12.2023 Klassisen voimanoston SM-kilpailut, masters, Kankaanpää

16. – 17.12.2023 Varustepenkkipunnerruksen SM-kilpailut, kaikki, Ylöjärvi


 

SM-kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 21 vuorokautta ennen kilpailua. Kaikilla nostajilla on ilmoittauduttaessa oltava tulos/tulosraja tehtynä.

Samassa SM-kilpailutapahtumassa nostaja voi osallistua oman ikäluokan ja avoimen kilpailuihin, jos se kilpailun aikataulu huomioiden on mahdollista. Subjuniorit voivat osallistua junioreiden sarjaan. Tällöin nostajasta tulee maksaa osallistumismaksu kuhunkin ikäluokkaan.

Kaikki ilmoittautumiset SM-kilpailuihin on tehtävä kilpailukutsussa mainittuun määräpäivään mennessä. Vain liiton jäsenseuran kautta tulevat ilmoittautumiset hyväksytään. Jäsenseura vastaa siitä, että ilmoittautuminen on perillä ajoissa Suomisportissa.

Valikko