Maajoukkueilmoitus

Ilmoita halukkuutesi maajoukkueeseen

Nostajien on ilmoitettava halukkuudestaan maajoukkueeseen määräaikojen mukaisesti. Määräajan jälkeen tulevia tai muulla tavalla jätettyjä ilmoittautumisia ei oteta huomioon valinnoissa. Halukkuudesta on ilmoitettava täyttämällä maajoukkuelomake. Urheilijalla on oltava ilmoitusta tehdessä vuonna 2023 voimassa oleva kilpailulisenssi, josta on liitettävä kuva maajoukkueilmoitukseen.  Älä siis täytä ilmoitusta ilman kuvaa ensi vuoden lisenssistä! Vuoden 2023 lisenssit ovat myynnissä Suomisportissa 1.12.2022 alkaen. Lisäksi katso määräajat ja karsintakisat alta ja tee ilmoitus kilpailuun sitten kun kaikki karsintakisat on käyty. Mikäli joudut täyttämään samaan kilpailuun hakemuksen toisen kerran esim. tietojen korjaamisen takia, uusinta ilmoitusta käytetään valintaprosessissa. Täytä siksi aina lomakkeet huolella; vanhojen ilmoituksien tietoja ei tallenneta, vain UUSIN täyttämäsi.

Valitse kilpailu minkä maajoukkueeseen haluaisit tulla valituksi (2023 vuoden osalta kaikki arvokisajoukkueet on jo valittu)

Valitse lajimuoto

Valitse ikäluokka

Valitse painoluokka sukupuolen mukaan:

Painoluokka Miehet

---- tai ----

Painoluokka Naiset

SM-kilpailun tiedot

Jos olet ilmoittautumassa klassisen voimanoston tai varustevoimanoston arvokilpailuun täytä tulos kyykkyyn, penkkipunnerrukseen, maastavetoon ja yhteistulokseen. Jos ilmoittaudut klassisen penkkipunnerruksen tai varustepenkkipunnerruksen arvokilpailuun, täytä pelkästään tulos penkkipunnerruksessa.

Lisää kuva vuoden 2023 lisenssistä. Mikäli kuvasi ei sisällä voimassaolevaa lisenssiä, voidaan ilmoituksesi jättää huomioimatta

Valikko