Taso-2 valmentajakoulutus

Sisältää kolme lähijaksoa (pe – su), joihin on kaikkiin osallistuttava koulutuksen suorittamiseksi

Ensimmäinen lähijakso: 16. – 18.12.2016
Toinen lähijakso: 3. – 5.2.2017
Kolmas lähijakso: 17. – 19.3.2017

Hox! Jos koulutuksen minimimäärä (14 koulutettavaa) ei täyty ilmoittautumisaikaan mennessä, siirtyy taso II aloitus helmikuun lähijaksoon ja keväälle lisätään vielä yksi lähijakso.

Koulutuksen hinta on 780€.

Hintaan sisältyy täysihoito Varalan Urheiluopistolla lähijaksojen aikana ja kurssimateriaalina käytettävä v. 2016 ilmestyneen Huippu-Urheiluvalmennus – kirjan (VK-Kustannus), sekä sähköisen oppimisympäristön käyttöoikeus. Oppimisympäristöä varten tarvitset internet-yhteyden ja sähköpostiosoitteen. Tehtävien palautus tapahtuu myös sähköisesti.

Kurssille voi osallistua, jos sinulla on I – tason painonnoston valmentajakoulutus suoritettuna, aikaisemmat koulutustasot (C,- B, -A) otetaan myös huomioon, ota tällöin yhteyttä Nuoriso- ja koulutuspäällikköön (yhteystiedot alla).

Kurssin toteutumiseksi tarvitaan vähintään 14 osallistujaa, jotka saavat paikkansa ilmoittautumisjärjestyksessä. Liiton jäsenseurojen painonnostovalmentajat ovat etusijalla.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumisaika kurssille on 27.10.2016 – 28.11.2016. Huomioithan, että lyhyestä ilmoittatumisajasta johtuen ilmoittautuminen on sitova ja se koskee samalla kaikkia lähijaksoja. 
Ensimmäisen jakson valmistavat tehtävät toimitetaan osallistuvien sähköpostiin mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen ja ne tulee olla tehtynä ja palautettuna 9.12.2016 klo 12:00 mennessä! 

Ilmoittautumiset tehdään sähköpostitse: koulutus@painonnosto.fi. Ilmoittautuessasi ilmoita nimesi,syntymäaikasi, puh.num., sähköpostiosoite sekä laskutusosoitteesi.

KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssin sisällön voit katsoa http://painonnosto.fi/koulutus/pnvk

Tavoitteena on käsitellä kokonaisvaltaista painonnostoharjoittelua, joka tähtää huippu-urheiluun painonnostossa.

Kurssi pidetään yhteistyössä Suomen Voimanostoliiton kanssa. Kouluttajana toimii Suomen Painonnostoliiton koulutussuunnittelija Karoliina Lundahl sekä Voimanoston lajivalmentajana Kaj Mattila.

Tervetuloa Varalaan!

Edellinen artikkeli
Muistutus Masters-nostajille
Seuraava artikkeli
Klassisen voimanoston EM-kilpailuihin maajoukkueisiin Ilmoittautuminen