Mastersien varustevoimanoston EM-kilpailut Pornaisissa peruutettu ja muitakin kisoja siirretään

Euroopan Voimanostoliiton (EPF) hallitus on tänään päättänyt, että mastersien Euroopan mestaruuskilpailut Pornaisissa 1. – 5.7.2020 on peruutettu koronavirus pandemian vuoksi. IPF on tässä vaiheessa siirtänyt mastersien varustevoimanoston MM-kilpailut Etelä-Afrikan Potchefstroomissa pidettäväksi marraskuussa. Vielä nyt senkin kilpailun pitäminen on epävarmaa. Liitto on valmis palauttamaan osallistumis- ja antidopingmaksut mastersien varustevoimanoston MM-kilpailuiden osalta. Maksujen palautukset aloitetaan ensi viikolla kaikille maajoukkuekoordinaattori Markku Kemppaiselle tilinumeronsa ilmoittaneille nostajille.

Varustepenkkipunnerruksen EM-kilpailuiden yhteydessä Venäjän Jekateringburgissa ollaan järjestämässä IPF:n toimesta myös varustepenkkipunnerruksen MM-kilpailut, jotka piti järjestää Pilsenissä. Samalla Jekaterinburgissa pyritään järjestämään klassisen penkkipunnerruksen EM- ja MM-kisat samassa yhteydessä. Liiton näkemyksen mukaan tämänkin kilpailun järjestäminen on vielä tässä vaiheessa hyvin epävarmaa.

Varustevoimanoston EM-kilpailut Tanskan Thistedissä on nyt peruutettu. Avoimen kisojen osalta selvitetään mahdollisuutta järjestää ne marraskuussa Norjan Stavangerissa varustevoimanoston MM-kilpailuiden yhteydessä.

Osallistumis- ja antidopingmaksut voidaan niinikään tässä vaiheessa palauttaa nostajille varustepenkkipunnerruksen MM-kilpailuiden ja varustevoimanoston EM-kilpailuiden osalta niille, jotka toimittavat maajoukkuekoordinaattorille tilitietonsa.

Ajantasaisin tieto löytyy IPF:n ja EPF:n kotisivuilta sekä Facebook sivuilta.

 

 

Edellinen artikkeli
Urheilun oikeusturvalautakunnan päätös maajoukkueeseen valinnasta
Seuraava artikkeli
SM-kisajärjestäjät vuodelle 2021 valittu – varustevoimanoston SM-kisoilta puuttuu vielä järjestäjt