Liitto tiedottaa 4 2022

Liiton yhteystiedot:

Liiton uusi postiosoite on Suomen Voimanostoliitto ry., toiminnanjohtaja Jarkko Saapunki, Kitkantie 110, 93600 Kuusamo. Liiton puhelinnumero on edelleen 010 309 4270. Puhelinpalveluajat ovat maanantaista torstaihin klo 12.00-20.00 ja perjantaisin klo 09.00-14.00.

Liiton palvelulupaukset asiakaspalvelullemme ovat:

  • Sähköpostin info@svnl.fi kautta saat vastauksen helppoihin kysymyksiin, yleensä työpäivän aikana ja haastavampiin viikon sisällä.
  • Matkalaskut pyritään maksamaan kahden viikon sisällä niiden vastaanottamisesta.

Käytössä olevat sähköpostiosoitteet ovat:

jasentieto@svnl.fi (liiton jäsentietojärjestelmään liittyvät kysymykset)

tulokset@svnl.fi (kilpailujen tulospöytäkirjojen toimitusosoite)

kilpailuilmoitukset@svnl.fi (kilpailuilmoituksiin liittyvät muutokset ym.)

voimanostajalehti@svnl.fi (Voimanostaja-lehteen menevät aineistot)

media@svnl.fi liiton tiedotukseen liittyvät asiat

paivi.ristolainen@svnl.fi (liiton tiedottaja)

margetta.salminen@svnl.fi (kilpailusääntöihin ja varusteisiin liittyvät kysymykset)

info@svnl.fi (yleiset liiton hallintoon liittyvät kysymykset)

Toiminnanjohtaja vuosilomalla

Jarkko on vuosilomalla 23.12.2022 – 2.1.2023 ajan. Liiton puhelin- ja ryhmäsähköposteissa palvellaan normaalisti. Jäsenmaksu- ja lehtitilauslaskut toimitetaan vuoden 2023 ensimmäisen viikon aikana.

Uudet ja eronneet jäsenseurat

Liiton uusi jäsenseura vuoden 2023 alusta on:

  • Pauna ry (Pauna)

Vuoden 2023 maajoukkueisiin ilmoittauminen

Vuoden 2023 osalta maajoukkueisiin ilmoittaumisen yhteydessä vaaditaan jatkossa aina voimassa oleva vuoden kilpailulisenssin kopio, jonka nostaja saa SuomiSportin appistaan.

SBD Apparel ja Suomen Voimanostoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen klassisen voimanoston avoimen ja junioreiden joukkueiden osalta. Sopimus koskee klassisen voimanoston MM- ja EM-kilpailuita, joissa Suomen maajoukkueeseen valitut avoimen ja junioreiden nostajat voivat käyttää vain SBD:n varusteita, jotka he saavat käyttöönsä maksutta. Myös tästä vaaditaan vahvistus nostajilta, joita tämä sponsorointi koskee, että käyttävät vain SBD:n sponsoroimia varusteita.

Maajoukkueeseen ilmoittaudutaan siihen painoluokkaan, missä on nostettu SM-kisoissa. Jos maajoukkueeseen edellisen vuoden aikana kuulunut nostaja ei voi nostaa SM-kisassa terveydellisistä syistä (lääkärintodistus vaaditaan), niin valinnassa huomioidaan PM-, EM- tai MM-kilpailuissa tehty tulos.

Mikäli halukkaita maajoukkueeseen on enemmän kuin joukkueeseen voidaan valita, sijoitetaan urheilijat paremmuusjärjestykseen SM-kisassa tai kansainvälisessä mestaruuskilpailussa viimeisen vuoden aikana tehtyjen IPF GL pisteiden perusteella. Pisteistä huomioidaan paremmat (SM-kisa tai kansainvälinen mestaruuskilpailu).

Nostaja valitaan siihen painoluokkaan, missä nosti SM-kisassa tai oli nostanut kansainvälisessä mestaruuskilpailussa. Kun joukkue on valittu, niin nostaja voi vaihtaa painoluokkaansa, mikäli siinä on tilaa.

Jos SM-kisaa ei voida järjestää, niin että se toimii valintakilpailuna, niin PM-, EM- ja/tai MM-kilpailuun nostajat valitaan kuluvan ja edellisen vuoden liiton nostajarankingin perusteella. Edelleen nuorten ja mastersikäluokkien SM-kisatulokset huomioidaan avoimen ikäluokan maajoukkueita valittaessa. Samoin Avoimen luokan SM-kilpailuissa tehty tulos huomioidaan tasavertaisesti nuorten ja mastersmaajoukkueita valittaessa.

Tulosrajoja ei enää ole kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin. Edelleen on voimassa sääntö, että nostaja voidaan valita vastaavaan kansainväliseen mestaruuskilpailuun vain, jos hän on nostanut vastaavassa SM-kilpailussa.

Tarkka noudatettava valintamenettely on liiton toimintasuunnitelmassa.

Edellinen artikkeli
Masters klassisen voimanoston SM-kilpailuihin 151 nostajaa edit 1.11.2022
Seuraava artikkeli
Varustepenkkipunnerruksen SM-kilpailuihin 111 nostajaa