Liiton hallitus tiedottaa

Liiton hallitus tiedottaa seuraavista asioista.

EPF:n vuosikokous toukokuussa Bulgariassa

Suomen Voimanostoliitto esittää Euroopan voimanostoliitolle, että EM-kilpailuja alettaisiin järjestää myös klassisessa voimanostossa ja penkkipunnerruksessa mahdollisesti jo vuodesta 2015 alkaen. Se meneekö esitys läpi ja millä sisällöillä, jää nähtäväksi.

Liitto myy telineet ja levypainot

Liitto laittaa myyntiin liiton kahdet telineet ja levypainot, mutta ei tankoja. Levypainoja on 14×25 kg Leokon rautaisia levyjä, 2×20 kg kumitettuja levyjä, 2×10 kg kumitettuja levyjä sekä 2×5 kg ja 2×2,5 kg ja 2×1,25 kg levyjä. Yhden telineen lähtöhinnaksi on määritelty 500 euroa. Telineet ja levyt myydään tarjousten perusteella. Liitto kuitenkin pidättää oikeuden hyväksyä tai olla hyväksymättä korkeinta tarjousta. Tarjouksia voivat jättää niin jäsenseurat kuin yksityiset henkilöt. Tarjoukset tulee jättää sähköpostilla liiton sihteerille 15.6 mennessä.

Liiton verkkosivut

Liiton uudet verkkosivut pyritään saamaan avatuksi huhtikuun loppuun mennessä.

Sama nostaja ei saa kisata peräkkäisissä ryhmissä

Voimanostoliiton hallitus on käsitellyt 16.4 kokouksessaan liiton 2014 toimintasuunnitelman kohtaa kansallisten kilpailuiden (varusteilla ja klassisena) järjestämisestä samanaikaisesti, mutta kahtena eri kilpailuna. Hallitus toteaa, että käytyjen keskustelujen perusteella Hartolan Voimailijoiden alkuperäisen aloitteen tarkoituksena oli helpottaa kansallisten kilpailuiden järjestämistä. Tästä kilpailutapahtumasta järjestäjä maksaa liitolle kaksi kilpailumaksua.

Hallitus toteaa kevätkokouksen palautteeseen ja vuoden 2013 syyskokouksen päätökseen viitaten, että sama kilpailija ei kuitenkaan saa nostaa peräkkäisissä ryhmissä.

Voimanostoliiton hallituksen mukaan nostajille tulisi kuitenkin antaa mahdollisuus valita ja nostaa heidän niin halutessaan kahdessa eri kilpailuissa, esimerkiksi ensimmäisessä ryhmässä klassisella tavalla ja heti sen perään toisessa ryhmässä varusteilla. Näin ollen hallitus toteaa, että se tekee tästä esityksen seuraavalle syyskokoukselle.

SE-diplomien lähettäminen nostajille

Ville Orasmaan johdolla valmistellaan SE-diplomiasiaa siten, että kesällä liitolla on käytössä uusi SE-diplomipohja ja SE-diplomeiden kätevä jakotapa.

SM-kilpailuiden jakaminen keväälle ja syksylle

Liiton hallitus valmistelee esityksen SM-kilpailuiden jakamisesta keväälle ja syksylle syyskokoukseen. Uusi jako voidaan mahdollisesti ottaa jo käyttöön vuonna 2015 mikäli syyskokous päättää niin ja SM-kisoja hakevat seurat pitävät sitä toteuttamiskelpoisena.

Uusi jäsenseura

Kälviän Tarmo ry (Kä-Ta) on hyväksytty Suomen Voimanostoliiton jäseneksi.

Voimanoston nuorten PM-kilpailut 2015

Voimanoston PM-kisat järjestetään Suomessa 2015. Kaksi jäsenseuraa on kysellyt kilpailuista. Kisat myönnetään ensimmäisenä hakemuksen jättävälle seuralle. Hakemus voidaan jättää sihteerin sähköpostiin.

Voimanoston luokkamerkit

Voimanoston luokkamerkkejä myönnetään ja myydään niin kauan kuin niitä on varastossa. Luokkamerkeistä aiotaan tämän jälkeen luopua ja sen tilalla tullaan jakamaan luokkanostajille todistuksia/diplomeita.

 

Edellinen artikkeli
Nokua, Knutars, Vikla ja Nylund veteraanien penkkipunnerruksen maailmanmestareiksi
Seuraava artikkeli
Lisenssiluettelo päivitetty 2.5.2014