Klassisen voimanoston avoimen SM-kilpailuihin Hämeenlinnaan ennätysosanotto, 170 nostajaa (15.3. Tartuntatautien torjuntasuunnitelma, 1.3. aikataulut jne)

Klassisen voimanoston avoimen sarjojen SM-kilpailuihin Hämeenlinnaan ilmoittautui kaikkien aikojen ennätysosanottajamäärä, 170 nostajaa. Edellinen ennätysmäärä nostajia oli 2015 Ylitorniolla 155. Hämeenlinnan nostajamäärä tarkentui, kun osallistumisensa ilmoittautumisajan puitteissa peruuttaneet nostajat poimittiin pois ilmoittautuneista.

Merkillepantavaa on, että nostajista on ensi kertaa historiassa myös enemmistä naisia. Naisnostajia kisoihin ilmoittautui 95 nostajaa ja miehiä 75 nostajaa.

Uusi tarkennettu aikataulu tässä: KVN_SM2022_Hameenlinna_aikataulu

Poikkeuksellisen suuri nostajien määrän lisäys on syynä on aiheuttanut haasteita aikatauluihin. Syynä tähän on se, että halutaan turvata kilpailun järjestäjän suunnittelema lavavarmistajarotaatio ja siten myös maksimoida nostajien turvallisuus kilpailulavalla.

Punnitus- ja ryhmäjako tehdään huomisen keskiviikon aikana. Tarkistamme rankingista A-, B- ja C-ryhmiin jaettavien painoluokkien nostajien ranking tuloksen vuoden ajalta ennen SM-kisaa. Näin jaosta tulee urheilullisin mahdollinen. Valitettavasti nyt ei ollut käytettävissä kaikilta nostajilta tulosta viimeisen vuoden ajalta kuten normaalisti.

KVN_SM2022_Hameenlinna_ilmoittautuneet

KVN_SM2022_Hameenlinna_aikataulu

KVN_SM2022_Hameenlinna_rj_ja_pl

Hämeenlinna klassinen vn SM 2022

Tartuntatautien_torjuntasuunnitelma

Edellinen artikkeli
Klassisen penkkipunnerruksen SM-kilpailuihin Ouluun 295 nostajaa (edit 11.2.2022, ryhmäjako ja punnitusjärjestys); (edit 18.2.2022, tartuntatautien torjuntasuunnitelma ja päivitetty tuomarilista)
Seuraava artikkeli
Arvokilpailuihin ilmoittaminen vaatii WADA:n ADEL for International Level Athletes-kurssin suorittamisen
Valikko