Juhlavuoden logokilpailu avattu

Suomen Voimanostoliitto ry on perustettu vuonna 1971 nimellä Suomen Kehonrakennus- ja voimanostoliitto ry. Vuonna 2021 liitolla tulee siten täyteen 50 toimintavuotta. Pyöreiden vuosien kunniaksi liitto järjestää logokilpailun, jonka voittajalogoa voidaan käyttää mm. juhlavuoden T-paidassa.

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestäjä: Suomen Voimanostoliitto ry

Kilpailuaika: 25.1.-28.2.2021

Vaatimukset:  Uuden logon tulee toimia sähköisessä ja painetussa käyttöympäristössä sekä pienessä että suuressa koossa, värillisenä ja mustavalkoisena. Logon on oltava sähköisessä muodossa.

Osallistumisoikeus ja ohjeet: Kilpailuun osallistujan ei tarvitse olla Suomen Voimanostoliitto ry:n jäsenseuran jäsen.  Logoehdotusten määrää osallistujaa kohden ei ole rajoitettu. Tiedostot tulee nimetä niin, että siitä käy ilmi suunnittelijan nimi ja ehdotuksen numero (esim. etunimi.sukunimi. ehdotusnumero.pdf).

Logoehdotuksen tulee olla kilpailuun osallistuvan itsensä suunnittelema. Osallistuja vastaa siitä, että hänen lähettämänsä logo ei loukkaa esimerkiksi muiden tekijänoikeuksia. Kilpailija vakuuttaa, että hänellä on täydet oikeudet tunnuksen käyttämiseen logokilpailutyönä näiden sääntöjen mukaisesti sekä oikeus luovuttaa edelleen näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet Suomen Voimanostoliitto ry:lle.

Kilpailutöiden toimitus: Logoehdotukset tulee toimittaa 28.2.2021 mennessä sähköpostiosoitteeseen paivi.ristolainen@svnl.fi. Kukin ehdotus tulee lähettää omana sähköpostiviestinään. Kilpailutyöt toimitetaan  sähköisesti esimerkiksi JPG-, PSD- tai TIFF-tiedostona.

Logoehdotuksiin on liitettävä tekijän nimi ja yhteystiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja     sähköpostiosoite). Logoehdotuksia ei palauteta. Kilpailussa on mukana vain sähköpostilla    määräaikaan mennessä lähetetyt ehdotukset.

Kilpailutöiden arviointi: Suomen Voimanostoliitto ry:n hallitus arvioi ehdotukset. Hallituksella on oikeus pidättää oikeudet olla valitsematta voittajaa, mikäli ehdotusten joukosta ei löydy sopivaa.

Tulosten julkistaminen ja palkinto:  Tulokset julkistetaan maaliskuussa 2021 Suomen Voimanostollitto ry:n verkkosivulla ja sosiaalisessa mediassa. Voittajalle tulos ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon suuruus on 150 €.

Tekijänoikeudet ja logon käyttöönotto: Voittajatyön tekijä sitoutuu siirtämään kaikki tekijänoikeudet, sisältäen oikeudet mahdollisiin muutoksiin, ilman erillistä korvausta. Kilpailun voittaja sitoutuu toimittamaan logon kilpailun päätyttyä myös muissa mahdollisissa tallennusmuodoissa ja alkuperäismuodossaan. Kaikkien muiden logoehdotusten osalta tekijänoikeus säilyy tekijällä.

Voittajalla ei ole oikeutta luovuttaa kilpailuun lähetettyihin kuviin ja piirroksiin liittyviä oikeuksia muille kuin Suomen Voimanostoliitto ry:lle. Kilpailun järjestäjä varaa myös oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta. Voittajalogoa voidaan käyttää mm. verkkosivuilla, tiedotteissa, painotuotteissa ja muissa jäsentuotteissa.

 

 

Edellinen artikkeli
Klassisen nostomuodon SM-kisat keväältä siirretään toukokuulle, varustevoimanoston SM-kisat pidetään alkuperäisellä aikataululla Hämeenlinnassa
Seuraava artikkeli
Varustevoimanoston SM-kilpailuihin 73 nostajaa