Biisikilpailu voimanostosta, lähde mukaan!

Suomen Voimanostoliiton viestintävaliokunta julistaa biisikilpailun ”World Classic Powerlifting Championship 2015” avatuksi.

Biisikisan säännöt:
– kilpailu on sävellyskilpailu, johon voi osallistua kuka tahansa
– kilpailun tarkoituksena on löytää sävellys sekä vuoden 2015 klassisen voimanoston MM-kisan markkinointia että samalla kisabiisi varsinaista MM-kisaa varten
– biisi voi olla mitä tahansa musiikkigenreä
– biisin tulee olla noin 2 – 4 minuuttia pitkä
– biisin kyriikat englanniksi, jos sanoja biisissä on sanoja. Suomenkieli ei ole täysin poissuljettu joskaan kansainvälisessä kisassa ei suomenkieli toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Biisin teema on voimanosto.
– biisikilpailuun tarkoitetut sävellykset tulee lähettää esitettyinä (audio) eikä nuotteina joko postissa (SVNL, Risumäentie 24, 11910 Riihimäki) tai sähköpostilla svnl@hotmail.fi 30. lokakuuta 2014 mennessä Suomen Voimanostoliittoon. 
– voittajabiisi palkitaan rahapalkinnolla, joka on vähintään 500 euroa. Mikäli summa on suurempi, siitä ilmoitetaan näillä verkkosivuilla. Kisabiisikilpailua voin näin myös kuka tahansa tukea. Tukijoita pyydetään ottamaan yhteyttä liiton ja viestintävaliokunnan sihteeriin.
– biisikilpailun arviointilautakunta on Suomen Voimanostoliiton viestintävaliokunta vahvennettuna Voimanostoliiton puheenjohtajalla
– biisin oikeudet jäävät Suomen Voimanostoliitolle. Mikäli biisintekijä haluaa neuvotella toisin, tulee siitä  ilmoittaa kun biisi lähetetään liittoon

Voimanoston biisikisasta lisätietoja antaa liiton ja viestintävvaliokunnan sihteeri svnl(at)hotmail.fi tai 050 434 2222.

 

Edellinen artikkeli
Kansallisten kilpailuiden järjestämisen minimivaatimukset
Seuraava artikkeli
SVNL kokeilee 45 sekunnin nostoaikaa Lopen SM-kisoissa