10-05-2024, 19:21
Suomen Voimanostoliitto

Suomalaisen voimanoston superpäivä!
SUPERPÄIVÄ!
Matias Viiperi ja Eetu Kumpulainen juhlivat Euroopan mestaruuksia Luxemburgin Hammissa pidetyissä varustevoimanostokilpailuissa.

Viitasaaren Eetu Kumpulainen voitti 74-kiloisten sarjassa yhteistuloksella 800 kg ja Kokkolan Matias Viiperi 83-kiloisten sarjassa tuloksella 882.5 kiloa.

Nordic Poweria edustavan Viiperin sarja oli 317,5 jalkakyykyssä, 270 kiloa penkkipunnerruksessa ja 295 kiloa maastavedossa.

Viitasaaren Viestin Eetu Kumpulainen niputti sarjan 277,5-240-285,5. Onnea!
... Katso lisääKatso vähemmän

SUPERPÄIVÄ!
Matias Viiperi ja Eetu Kumpulainen juhlivat  Euroopan mestaruuksia Luxemburgin Hammissa pidetyissä varustevoimanostokilpailuissa.Viitasaaren Eetu Kumpulainen voitti 74-kiloisten sarjassa yhteistuloksella 800 kg ja Kokkolan Matias Viiperi 83-kiloisten sarjassa tuloksella 882.5 kiloa.Nordic Poweria edustavan Viiperin sarja oli 317,5 jalkakyykyssä, 270 kiloa penkkipunnerruksessa ja 295 kiloa maastavedossa.Viitasaaren Viestin Eetu Kumpulainen niputti sarjan 277,5-240-285,5. Onnea!Image attachmentImage attachment+2Image attachment