Tapahtumat

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SVNL:n syyskokous, Pornainen

lokakuu 24

Liiton syyskokous pidetään toimintasuunnitelman mukaisesti lauantaina 24.10.2020 Pornaisten yhtenäiskoululla. Kokouskutsu on liiton toimintasääntöjen mukaisesti julkaistu 3.10.2020 mennessä. Syyskokouksen järjestelyissä joudutaan huomioimaan koronavirustilanteen aiheuttamat rajoitukset. Tämän vuoksi kokoukseen tulee ennakkoilmoittautua liiton varapuheenjohtaja Kaj Mattilalle sähköpostitse kaj.mattila@svnl.fi torstaihin 22.10.2020 mennessä, jotta voidaan varautua koronaepidemian edellyttämällä tavalla.

Äänioikeutta jäsenseurat voivat käyttää vain saapumalla paikalle.

Liiton kevätkokouksessa hyväksymän sääntömuutoksen mukaisesti syyskokouksessa valitaan neljä (4) hallituksen jäsentä. Erovuoroisina ovat Mats Finne, Markku Kemppainen ja Ville Niskanen. Liitolle ei enää valita sihteeriä vaan hallituksen jäsen. Liiton sihteeri erosi tehtävästään jo keväällä. Hallituksen jäsenten lisäksi valitaan kaksi varajäsentä.

Liiton jäsenseurat ovat nimennee ehdokkaat liiton hallituksen jäseniksi. Varajäseninä toimivat viidenneksi ja kuudenneksi eniten ääniä liiton hallituksen jäsenten vaalissa saaneet ehdokkaat.

Kokkolan Jymy                 Mats Finne

Sotkamon Visa                Ville Niskanen

KK Eken                            Ville Orasmaa

Ylöjärven Ryhti               Päivi Ristolainen

LVK Team                        Margetta Salminen

Oulun Power Team       Sami Siltala.

Liiton jäsenseuroista Tampereen Voimanostajat on tehnyt kaksi aloitetta.

Tampereen Voimanostajat ry on tehnyt kaksi esitystä liiton syyskokoukselle: 

Toimintasääntöä ei esitetä muutettavaksi niin, että rajoitettaisiin hallituksen jäsenten ja puheenjohtajan määrää per seura. Jäsendemokratiaan kuuluu, että liiton syyskokous voi valita parhaaksi katsomansa henkilöt liiton hallitustyöskentelyyn. 

Tulosrajoja hallitus esittää nostettavaksi, mutta niin, että uudet tulosrajat olisivat IPF pisteillä samat eri sarjoissa.

Kokousmateriaalit

Tiedot

Päivämäärä:
lokakuu 24
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Suomen Voimanostoliitto ry
Puhelin:
010 309 4270
Sähköposti:
info@svnl.fi
Kotisivu:
https://www.suomenvoimanostoliitto.fi/

Tapahtumapaikka

Pornaisten yhtenäiskoulu
Koulutie 4
Pornainen, 07170 Suomi
+ Google Map
Valikko