SVNL:n tiedote 10.7.2016

Liitto tiedottaa, 10.7.2016. 

Kokeilu kansallisissa kilpailuissa

Liiton hallitus on päättänyt, että jäsenseurat voivat kokeilla kahta asiaa kansallisissa kilpailuissa.

  1. Korotuslaput. Mikäli kisajärjestäjä näkee sopivaksi, niin kansallisissa kilpailuissa ei tarvitse käyttää korotuslappuja.

  2. Aika antaa korotus tai korotuslappu. Korotuksen tai korotuslapun voi antaa niin kauan kun seuraavan nostajan tuomio tulee. Näin kansallisissa kilpailuissa voidaan kokeilla käytäntöä, jossa kahta korotuslappukelloa ei tarvitsisi käyttää.

Korotuslaput SM-kisoihin

Liitto tukee SM-kisäjärjestäjiä monella tapaa. Yksi on valmiit korotuslaput. SM-kisan järjestäjä saa laput liiton sihteeriltä kun vain pyytää.

Uusia jäsenseuroja

Uusia SVNL:n jäsenseuroja ovat VVV ja KFT. Vuosaaren Voima-Viikingit ry:n (VVV) yhteyshenkilö on Marko Joensuu s-posti  voimaviikingit(at)gmail.com
Kempele Fight Team ry:n (KFT) yhteyshenkilö on Mika Hjort, gsm. 040 474 6427.

Maajoukkueille t-paitoja

Liitto aikoo hankkia t-paitoja maajoukkueille. Nuoret ja avoimen luokan maajoukkueen nostajat ja liiton nimeämät virkailijat saavat paidat ilmaiseksi. Masters-nostajille paita maksaa 15 euroa / kpl. Liiton toimintaa kannattaville kisaturisteille t-paita maksaa 20 euroa.

Tuomarivalintoja

Lokakuussa mastersien varustevoimanoston MM-kisoihin Tallinnaan on valittu tuomareiksi Johan Westerberg, Jarmo Kotomäki, Mika Honkaniemi, Ville Orasmaa ja Ilkka Seppälä.

Joukkuevalintoja

Nuorten varustevoimanoston MM-kisoihin ei valittu yhtään nostajaa.

Arnolds Classic Europe kilpailuun valittiin Hanna Rantala (Kl PP sarja 52 kg), Stina Lindell (Kl VN 63 kg), Katariina Nokua (Kl VN 84+ kg) ja Jari Saario (Kl VN 120+ kg).

Raportti Killeenin MM-kilpailuista

Joukkueen johtaja on raportoinut klassisen voimanoston MM-kilpailuiden järjestelyistä. Järjestelyihin kuten kuljetukset, majoitukset, varmistukset ja kilpailujen järjestäminen IPF:n teknisten sääntöjen mukaan ovat aiheuttaneet kritiikkiä. Liitto lähettää sähköpostikirjeen, joka koskee kilpailujärjestelyitä sekä IPF:n sääntöjen noudattamista jatkossa.

Maajoukkuepuvut

Liitto muistuttaa, että kaikilla nostajilla tulee olla palkintojenjaossa liiton pari vuotta sitten uudistettu maajoukkuepuku päällä. Mitään omia ta vanhoja pukuja ei sallita. Urheilijoiden tulee käyttäytyä urheilullisesti palkintojenjaossa ja puku on yksi osa urheilullisuutta. Maajoukkuepukuja voi ostaa liitosta hintaan 120 eur / kpl. Pukuja on myyty jo yli 100 kpl. Lisäksi voi puvun tarvittaessa saada lainaan.

 

Edellinen artikkeli
Liitto tiedottaa 2/2016
Seuraava artikkeli
Timo Heiskasesta Int Cat II tuomari