Päivi Ristolainen liiton tiedottajaksi

Suomen Voimanostoliiton hallitus valitsi Päivi Ristolainen liiton tiedottajaksi.

Olen tamperelaistunut Ylöjärven Ryhdin voimailija. Parin perussalitreenivuoden jälkeen sain kesällä 2016 ensimmäisen voimanosto-ohjelmani. Kun treenipainot lähtivät kehittymään mukavaa tahtia, osallistuin ensimmäiseen kansalliseen voimanostokisaan toukokuussa 2017. SM-tasolla ensimmäinen kisani oli Eerikkilän urheiluopistolla järjestetty klassisen penkkipunnerruksen SM-kisa helmikuussa 2018. Kilpailen sarjassa 72N40.

Toimin Ryhdin voimanostojaoston sihteerinä ja hoidan myös jaoston tiedottamista. Aluksi minun piti vain ilmoittaa kisatuloksia Ylöjärven Uutisiin. Kirjoittaminen imaisi kuitenkin niin mukaansa, että juttuja kisoista julkaistaan säännöllisesti myös Aamulehden Morossa ja satunnaisesti muissakin lehdissä. Innostuin myös kirjoittamaan tänä vuonna 40 vuotta täyttävän voimanostojaoston historiikin.

Koulutukseltani olen hallintotieteiden ja kasvatustieteen maisteri sekä ammatillinen opettaja. Olen työskennellyt 14 vuotta koulutusalan yrityksessä eri tehtävissä, viimeksi koulutuspäällikkönä. Työnantaja pysyy edelleen samana mutta hyppäsin juuri uusiin saappaisiin eli kuntoutuspalveluiden johtajan tehtävään.

Edellinen artikkeli
Liiton syyskokous pidetään Espoossa 12.10.2019
Seuraava artikkeli
Avoimen klassisen 2020 SM-kisat pidetään Oulussa