Liitto tiedottaa 8/2021

Liiton yhteystiedot:

Liiton uusi postiosoite on Suomen Voimanostoliitto ry., toiminnanjohtaja Jarkko Saapunki, Kitkantie 110, 93600 Kuusamo. Liiton puhelinnumero on edelleen 010 309 4270. Puhelinpalveluajat ovat maanantaista torstaihin klo 12.00-20.00 ja perjantaisin klo 09.00-14.00.

Liiton palvelulupaukset asiakaspalvelullemme ovat:

  • Sähköpostin info@svnl.fi kautta saat vastauksen helppoihin kysymyksiin, yleensä työpäivän aikana ja haastavampiin viikon sisällä.
  • Matkalaskut pyritään maksamaan kahden viikon sisällä niiden vastaanottamisesta.

Käytössä olevat sähköpostiosoitteet ovat:

jasentieto@svnl.fi (liiton jäsentietojärjestelmään liittyvät kysymykset)

tulokset@svnl.fi (kilpailujen tulospöytäkirjojen toimitusosoite)

kilpailuilmoitukset@svnl.fi (kilpailuilmoituksiin liittyvät muutokset ym.)

voimanostajalehti@svnl.fi (Voimanostaja-lehteen menevät aineistot)

media@svnl.fi liiton tiedotukseen liittyvät asiat

paivi.ristolainen@svnl.fi (liiton tiedottaja)

margetta.salminen@svnl.fi (kilpailusääntöihin ja varusteisiin liittyvät kysymykset)

info@svnl.fi (yleiset liiton hallintoon liittyvät kysymykset)

Uudet jäsenseurat

Liiton uusia jäsenseuroja ovat:

  • K3 Strenght + Endurance ry (K3), Helsingistä
  • TFW Lappeenranta ry (TFW), Lappeenrannasta sekä
  • Rannikon Voima RY (RAV), Kaarinasta 

Tuomariklinikka

Tuomariklinikka järjestetään 10.4.2022 ennen kevätkokousta. Tuomariklinikasta julkaistaan oma Teams-kutsu liiton sivuilla.

Kevätkokous 2022

Kevätkokous järjestetään 10.4.2022 etäkokouksena Teams-yhteydellä. Jäsenseurojen valtakirjat sekä pyyntö Teams-linkistä tulee toimittaa 8.4.2022 mennessä liitolle info@svnl.fi osoitteeseen.

Liiton jäsenseurat voivat tehdä aloitteita liiton varsinaisessa kokouksessa käsiteltävistä asioista liiton hallitukselle viimeistään viisi (5) viikkoa ennen kokousta, eli 6.3.2022 mennessä. Aloitteet toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen info@svnl.fi.

Maajoukkuevirkailijoita tarvitaan

Maajoukkuevirkailijoita tarvitaan vuodelle 2022. Ilmoittautumiset info@svnl.fi.

Kevään 2022 SM-kilpailut

Kevään SM-kilpailuihin ei liiton syyskokouksen päätöksen mukaisesti vaadita tehtyä tulosta tai tulosrajaa. Kevään 2022 osalta riittää, että kilpailijalla on kilpailuoikeus voimassa ennen kilpailujen alkamista. 

SM-kilpailujen palkintojenjako

SM-kilpailuissa jaetaan vain SM-mitalit palkintojen jaossa. Halutessaan järjestäjä voi antaa osallistumismitalin muutoin. Jatkossa palkintojen jakajat eivät jää enää podiumin viereen, kun mitalit on jaettu.

Maksut vuonna 2022

SVNL:n jäsenmaksu vuodelle 2022 pysyy ennallaan 250 €/seura. Voimanostaja -lehden tilausmaksu on 40,00 euroa kotimaahan ja 60,00 euroa ulkomaille. Irtonumeron hinta on 12,00 euroa.

Lisenssi vuodelle 2022 on 85 € (ei sisällä vakuutusta, sisältää Voimanostaja-lehden). Nuorten 14/18v. ikäluokissa kilpailevien lisenssi on 45 € (ei sisällä vakuutusta, sisältää Voimanostaja-lehden). Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry:n alaisille nostajille lisenssi on 45 €. Tuomari- ja valmentajalisenssin hinta on 10 € (ei sisällä vakuutusta, sisältää Voimanostaja-lehden). Lisenssiin sisältyy automaattisesti aina antidopingsopimus.

Vastaava summa peritään myös antidopingsopimus solmittaessa erikseen ilman lisenssin lunastamista. Toimiminen tuomarina liiton kilpailutoiminnassa on mahdollista vain tuomarilisenssin lunastaneilla tuomareilla. Lisenssit maksetaan Suomisportin kautta ja ne voi maksaa joulukuun 2021 puolessa välissä (tarkempi päivä ilmoitetaan liiton kotisivuilla). Erillinen antidopingsopimus on solmittavissa Suomisportissa niille, jotka eivät vielä halua lunastaa lisenssiä, mutta jotka haluavat saada uuteen antidopingsopimukseen kuuluvan kolmen kuukauden alkukarenssin alkavan kulua.

SM-kilpailujen osallistumismaksut ovat voimanostossa 80 € (nuoret 14/18v. -ikäluokat 50 €) ja penkkipunnerruksessa 70 € (nuoret 14/18v. -ikäluokat 40 €). SM-kilpailujen osallistumismaksut maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomisportissa seuran yhteyshenkilön toimesta.

Maajoukkuemaksu B-rajan tehneille, Länsi-Euroopan mestaruus- tai muihin kansainvälisiin kilpailuihin osallistuville urheilijoille on 150,00 euroa. Maajoukkuemaksua ei peritä Nuorten PM-kilpailuihin osallistuvilta nostajilta.

Kilpailulupamaksu on 70,00 euroa kilpailulta. Se tulee olla maksettuna, kun kilpailuilmoitus lähetetään liitolle. Maksu sisältää tiedot liiton kotisivuilla tapahtumakalenterissa.

Edellinen artikkeli
VOK 1 käynnistyy keväällä, ilmoittautuminen 31.12.2021 mennessä
Seuraava artikkeli
Varustepenkin SM-kisoihin Tampereelle 97 nostajaa, HOX! Kisapaikka muuttuu