Liitto tiedottaa 4/2021

Liiton yhteystiedot

Liiton väliaikainen postiosoite on toistaiseksi Suomen Voimanostoliitto ry., c/o Tero Hyttinen, Alkkulanraitti 72 as 2, 95600 YLITORNIO. Liiton puhelinnumero on edelleen 010 309 4270.

Käytössä olevat sähköpostilaatikot ovat:

jasentieto@svnl.fi (liiton jäsentietojärjestelmään liittyvät kysymykset)

tulokset@svnl.fi (kilpailujen tulospöytäkirjojen toimitusosoite)

kilpailuilmoitukset@svnl.fi (kilpailuilmoituksiin liittyvät muutokset ym.)

voimanostajalehti@svnl.fi (Voimanostaja-lehteen menevät aineistot)

paivi.ristolainen@svnl.fi (liiton tiedottaja)

margetta.salminen@svnl.fi (kilpailusääntöihin ja varusteisiin liittyvät kysymykset)

info@svnl.fi (yleiset liiton hallintoon liittyvät kysymykset)

 

Uusittu Covid-19 linjaus

Liitto noudattaa toiminnassaan viranomaisten sekä Suomen Olympiakomitean kulloin voimassa olevaa ohjeistusta ja määräyksiä. Liiton Covid-19 linjaus on päivitetty 8.6.2021 ja löytyy liiton sivuilta.

 

Kansainvälinen kilpailutoiminta

Nykyisessä Covid-19 tilanteessa huomioiden rokotekattavuuden kehittyminen, matkustussuositukset, sisärajatarkastusten jatkuminen, valtiovallan suunnitelma epidemiaan liittyvien rajoitustoimien ja -suositusten purkamisesta, liitto varautuu käynnistämään maajoukkuetoiminnan 23.9.2021 alkaen aiemmin ilmoitetun 1.10.2021 alkaen (edit 17.6.2021). Kunkin joukkueen lähettäminen perustuu erillisharkintaan.

 

Nuorten PM-kisat Pornaisissa 6. – 7.11.2021 pyritään järjestämään

Liitto varautuu yhdessä Etelä-Suomen Voimanostajien kanssa järjestämään Pornaisissa Nuorten PM-kilpailut edellyttäen, että NPF näin päättää 24.6.2021 pidettävässä kokouksessa.

 

Syksyn 2021 SM-kisoihin ei vaadita tehtyä tulosta tai tulosrajaa

Mastersien klassisen voimanoston SM-kilpailuihin ja varustepenkkipunnerruksen SM-kisoihin voidaan ilmoittautua, joilla on viimeistään ilmoittautumisajan päättyessä voimassa oleva kilpailuoikeus.

 

Kilpailuiden järjestelyihin huolellisuutta

Valitettavasti viime aikoina liiton kilpailutoiminnassa on ollut havaittavissa puutteita niin tuomareiden pukeutumisen kuin kilpailujen järjestelyiden osalta. Hallitus haluaa muistuttaa kaikkia kilpailuiden järjestäjiä ja tuomareita siitä, että nämä ovat yhdessä vastuussa siitä, että kilpailut järjestetään kulloinkin voimassa olevien IPF:n teknisten sääntöjen ja liiton kansallisten kilpailujen järjestämisohjeen mukaisesti.

 

Edellinen artikkeli
Liiton Covid-19 ohjeistus on päivitetty
Seuraava artikkeli
Maajoukkueiden lähettämiseen kansainvälisiin kilpailuihin varaudutaan 23.9.2021 alkaen, määräaika klassisen voimanoston MM-kisoihin 11.7.2021