Liitto tiedottaa 3 2022

Liiton yhteystiedot:

Liiton uusi postiosoite on Suomen Voimanostoliitto ry., toiminnanjohtaja Jarkko Saapunki, Kitkantie 110, 93600 Kuusamo. Liiton puhelinnumero on edelleen 010 309 4270. Puhelinpalveluajat ovat maanantaista torstaihin klo 12.00-20.00 ja perjantaisin klo 09.00-14.00.

Liiton palvelulupaukset asiakaspalvelullemme ovat:

  • Sähköpostin info@svnl.fi kautta saat vastauksen helppoihin kysymyksiin, yleensä työpäivän aikana ja haastavampiin viikon sisällä.
  • Matkalaskut pyritään maksamaan kahden viikon sisällä niiden vastaanottamisesta.

Käytössä olevat sähköpostiosoitteet ovat:

jasentieto@svnl.fi (liiton jäsentietojärjestelmään liittyvät kysymykset)

tulokset@svnl.fi (kilpailujen tulospöytäkirjojen toimitusosoite)

kilpailuilmoitukset@svnl.fi (kilpailuilmoituksiin liittyvät muutokset ym.)

voimanostajalehti@svnl.fi (Voimanostaja-lehteen menevät aineistot)

media@svnl.fi liiton tiedotukseen liittyvät asiat

paivi.ristolainen@svnl.fi (liiton tiedottaja)

margetta.salminen@svnl.fi (kilpailusääntöihin ja varusteisiin liittyvät kysymykset)

info@svnl.fi (yleiset liiton hallintoon liittyvät kysymykset)

Toiminnanjohtaja vuosilomalla

Jarkko on vuosilomalla tulevan viikon 25. – 31.7.2022 ajan. Liiton puhelin- ja ryhmäsähköposteissa palvellaan normaalisti.

Uudet ja eronneet jäsenseurat

Liiton uusia jäsenseuroja ovat:

  • Hangö Power Team rf (HPT)
  • Ahjo Training Center Allstars ry (ATC)
  • Suomen Paravoimailijat ry (PARAPWR)

Syksyn SM-kilpailuissa palataan normaalimenettelyyn

Liiton viime vuoden syyskokouksessa tehdyn päätöksen mukaisesti poikkeusmenettely SM-kilpailuihin osallistumiselle päättyi kevään SM-kilpailuihin. Syksyllä järjestettävissä mastersien klassisen voimanoston SM-kilpailuissa tulee nostajalla olla tehtynä normaalisi tulos klassisen voimanoston kilpailuissa ajalla 22.11.2021 – 28.10.2022 ja Varustepenkin SM-kilpailuiden osalta penkkipunnerrus- tai voimanostokilpailuissa tehty tulos kuten liiton toimintasuunnitelmassa on määritelty 12.12.2021 – 19.11.2022.

Koronaohjeistusta kevennetään

Liiton koronaoheistusta kevennetään. Sairaana ei tule edelleenkään kilpailla. Kilpailutapahtumissa on syytä noudattaa hyvää käsihygieniaa. Kasvomaskeja ei edellytetä enää käytettäväksi. Muutoin tulee noudattaa paikallisten tai aluehallintoviranomaisten tartuntatautilain nojalla antamia määräyksiä.

SBD liiton yhteistyökumppaniksi

SBD Apparel ja Suomen Voimanostoliitto ovat solmineet yhteistyösopimuksen klassisen voimanoston avoimen ja junioreiden joukkueiden osalta. Tästä tiedotetaan maajoukkuenostajia erikseen lähiaikoina. Sopimus koskee klassisen voimanoston MM- ja EM-kilpailuita, joissa Suomen maajoukkueeseen valitut avoimen ja junioreiden nostajat voivat käyttää vain SBD:n varusteita, jotka he saavat käyttöönsä maksutta.

SBD:n maajoukkuevarusteet ovat myös muiden maajoukkuenostajien sekä pelkästään nuorten PM-kisoissa nostavien hankittavissa liiton kaupasta Sportheavyltä.

Myös kaikessa liiton tiedotustoiminnassa voidaan avoimen ja junioreiden klassisen voimanoston maajoukkuenostajista julkaista kuvia tai videoita vain, kun on pukeuduttu SBD:n varusteisiin tai liiton edustusasuihin tehdyn sopimuksen mukaan.

Liiton logon käyttö nostajan omissa sponsorivarusteissa

Liiton maajoukkuenostajat voivat tehdä omia sponsoreiden logoilla varustettuja paitoja tms. käytettäväksi muissa kuin varsinaisissa arvokilpailujen kilpailunostoissa. Näissä saadaan käyttää liiton logoa, kunhan ko. asukokonaisuus on hyväksytetty liitolla media@svnl.fi osoitteessa. Lähtökohtaisesti liiton logo sijoitetaan heraldisesti joko vasempaan hihaan tai vasemmalle rinnan päälle.

Liiton syyskokous 22.10.2022

Liiton syyskokous pidetään lauantaina 22.10.2022 kello 12:00 alkaen ns. hybridikokouksena sekä Pornaisten yhtenäiskoululla että Teams-yhteydellä. Valtakirjojen tarkastus päättyy etäyhteyden osalta 21.10.2022 kello 18:00 ja paikan päällä se on 22.10.2022 kello 11:30 – 12:00.

Liiton jäsenseurojen tulee nimetä ehdokkaat liiton hallituksen jäseniksi erovuoroisten tilalle 22.9.2022 mennessä. Syyskokouksessa valitaan neljä hallituksen varsinaista jäsentä, joista neljänneksi eniten ääniä saaneen toimikausi on liiton toimintasääntöjen kohdan 6.f.2 mukaisesti yksi vuosi (2023).

Liiton jäsenseurat voivat tehdä aloitteita syyskokouksessa käsiteltäväksi 17.9.2022 mennessä osoitteeseen info@svnl.fi.

Sääntöjen mukaan kokouskutsu julkaistaan liiton internetsivuilla 1.10.2022 mennessä.

Edellinen artikkeli
Joukkueita nimetty syksyn arvokilpailuihin
Seuraava artikkeli
Varoitus kilpailemisesta ilman lisenssiä
Valikko