Liitto tiedottaa 1/2018

Vuoden 2019 SM-kilpailut haettavana

Julistetaan vuoden 2018 SM-kilpailut haettavaksi seuraavilla päivämäärillä:

Klassinen voimanosto, nuoret, 25. – 27.1.2019
Varuste voimanosto, kaikki ikäluokat 9. – 10.2.2019
Klassinen penkkipunnerrus, kaikki ikäluokat, 22. – 24.2.2019
Klassinen voimanosto, avoin, 15. – 17.3.2019
Klassinen voimanosto, masters, 15. – 17.11.2019
Varuste penkkipunnerrus, kaikki ikäluokat 7. – 8.12.2019

Hakuaika päättyy 1.4.2018. Liiton hallitus varaa edelleen oikeuden muuttaa ajankohtia, mikäli kansainvälinen kalenteri muuttuu.

Hae SM-kilpailua osoitteessa http://lomakkeet.svnl.fi/lomakkeet/5-smkisahakemus.

Joukkue SM-kilpailut 2018 

Vuoden 2018 Joukkue SM-kilpailuja ei hakenut yksikään seura annettuun päivämäärään 31.12.2017 mennessä. Näin ollen liiton hallitus joutuu toteamaan, että niitä ei voida järjestää vuonna 2018. 

SM-kilpailujen palkintojenjakoseremonia

Suomen mestaruus kilpailuissa kaikki nostajat ovat mukana palkintojenjakoseremoniassa. Tekninen kontrolleri kerää nostajat välittömästi kilpailun jälkeen valmistautumisalueelle ja johdattaa kilpailijat palkintojenjakoon.

Tuomarit ja juryn jäsenet esitellään ennen kilpailun alkua kansainvälisen käytännön mukaisesti. Nostajien ja tuomareiden tulee pukeutua liiton pukeutumisohjeen mukaisesti myös näissä tilanteissa.

Suositeltavaa on, että SM-kisajärjestäjä muistaa kaikkia nostajia pienellä muistolahjalla.

Kansainvälisten kisojen osallistumis- ja antidopingmaksu

Maajoukkueisiin valitut urheilijat maksavat osallistumis- ja antidopingmaksut liitolle ennen ns. preliminary nomination päivää. Valituilla urheilijoilla tulee olla myös lisenssi maksettuna liitolle ennen joukkueeseen ilmoittautumista.

Liitto maksaa takaisin avoimen, junioreiden ja subjunioreiden maajoukkueen urheilijan osallistumis- ja antidopingmaksun, mikäli nostaja sijoittuu EM-kilpailuissa kolmen parhaan joukkoon tai MM-kisoissa kuuden parhaan joukkoon.

Niille urheilijoille, jotka peruvat lähtönsä hyvissä ajoin niin, että tilalle voidaan nimetä varasijalle valittu urheilija tai liitto saa maksut takaisin IPF:ltä tai EPF:ltä, maksetaan em. maksut takaisin.

Maajoukkueeseen valittujen määräaikojen noudattaminen

Maajoukkueeseen valittujen tulee maksaa mahdolliset dopingtestaus- ja osallistumismaksut hallituksen asettamaan eräpäivään mennessä sekä antaa tarvittavat matkustus- ja majoitustiedot määräaikaan mennessä tai hänen valintansa joukkueeseen peruuntuu.

Puhtaasti paras verkkokoulutus

Liiton hallitus on päättänyt velvoittaa kaikki maajoukkueisiin valittavat urheilijat suorittamaan SUEKin Puhtaasti paras verkkokoulutus ennen ensimmäistä maajoukkue-edustustehtävää. Koulutus on ehtona maajoukkueeseen nimeämiselle.

Koulutuksen voi suorittaa täällä: http://puhtaastiparas.fi/

Varustepenkkipunnerruksen EM-kilpailuiden järjestäminen 10. – 13.10.2019 Suomessa

Euroopan Voimanostoliitto – EPF – on myöntänyt varustepenkkipunnerruksen EM-kilpailut järjestettäväksi Malagaan Espanjaan 10. – 13.10.2019. Malagassa on luovuttu kilpailuiden järjestämisestä. EPF tarjoaa niitä Suomeen järjestettäväksi.

Seurat jotka ovat kiinnostuneet kisaisännyydestä ilmoittautukaa sähköpostilla info@svnl.fi 1.4.2018 mennessä.

Edellinen artikkeli
Klassisen penkkipunnerruksen MM-kilpailujen maajoukkueet valittu
Seuraava artikkeli
Kutsu Suomen Voimanostoliiton kevätkokoukseen