Haluatko nostaa Islannissa?

Suomalaiset voimanostajat ovat tervetulleita nostamaan Reykjavik International Games kilpailuissa. RIG on vuosittain tammikuun lopussa järjestettävä usean urheilulajin tapahtuma Islannin pääkaupungtissa. Klassisen voimanoston kansainvälinen kilpailu nostetaan 30.1.2016 ja sen järjestää Islannin Voimanostoliitto. Kisa on virallinen EPF:n ja IPF:n hyväksymä kisa, jossa noudatetaan IPF:n ja WADA:n sääntöjä. Voimanosto on ensimmäistä kertaa mukana RIG-tapahtumassa.

Kisa on kutsukisa. Vain 10 naista ja 10 miestä pääsee mukaan. Kisaan tulee ilmoittautua mukaan liiton sihteerille viimeistään sunnuntaina11. lokakuuta 2015 mennessä. Kisajärjestäjä ottaa ilmoittautuneista parhaat mukaan ja ilmoittaa niistä lokakuun lopulla.

Jokainen kilpailija saa sertifikaatin. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan mitaleilla sekä paras mies ja nainen wilkseissä saavat RIG-trofin.
Järjestäjä maksaa kaikkien banketin, kuljetukset kisapaikalle ja hotelliin, osalliostumismaksun ja dopingtestimaksun. Kisajärjestäjä auttaa hyvän ja kohtuuhintaisen majoituksen löytämisessä Reykjavikistä. Tammikuu ei ole turistikautta joten majoituksia pitäisi löytyä.

Jos aiheesta herää kysymyksiä, voi niitä kysyä liiton sihteeriltä tai suoraan Islannista Gry Ekiltä sähköpostista gry(at)kraft.is 

 

Edellinen artikkeli
Voimanostoliiton hallitus määräsi urheilun toimintakieltoa
Seuraava artikkeli
Yksipäiväiset joukkueSM-kisat Kankaanpäässä; joukkueiden ranking ja punnitusjärjestys