Päivitetty tiedote (22.5) Salon MM-kisoista

Salon MM-kisoissa kirjoitetaan komeaa voimanostohistoriaa. Mukaan ilmoittautui yli tuhat nostaa 54 eri maasta. Se on ennätys, jota ei aivan lähivuosina tultane rikkomaan. Luvassa on huimia kamppailuita mies miestä vastaan, nainen naista vastaan, ainoana raja kilot tangossa. Jos et ole kilpailija ja olet kiinnostunut MM-kisoista, tule katsomaan tai talkoilemaan. Tiedotettavia asioita:

Kilpailijat MM-kilpailuihin ovat selvillä. Ilmoittautuminen on päättynyt. Sarjavaihdoksia ei voi enää tehdä. Kilpailijat löytyvät tästä linkistä

MM-kisan aikataulut pitävät. Aikatauluihin ei tehdä enää muutoksia, pienellä varauksella kuitenkin. Aikataulut löytyvät tästä linkistä.

Tekninen kokous järjestäytyy 4.6 klo 19:00. Mukaan pyydetään vain joukkueiden johtajia.

Talkoolaiset ovat edelleen tervetulleita mukaan. Halukkaat ilmoittakaa nimi ja päivä(t) jolloin olette käytettävissä. Tarjolla on unohtumaton kokemus, jollaista Suomeen tuskin enää koskaan tulee eteen. Talkoolaisille tarjotaan paitsi tärkeitä tehtäviä, niin t-paita, ruokaa ja juomaa sekä majoitus. Halukkaat meilatkaa voimanostaja(at)hotmail.com

Pääsylippuja myydään Salo-hallin ovella 5.6 alkaen hintaan 12 euroa yhden päivän lippu.

Akkreditointi on kaikille Salo-halliin pyrkiville ”must” pl. yleisö. Ilman akkreditointia ei kilpailupaikalle pääse. Kilpailijoiden ja huoltajien tulee akkreditoitua MM-kisoihin kilpailujen toimistossa. Kisatoimisto on Salo-hallissa torstaista 4.6 alkaen.

Kilpailutoimiston aukioloajat. Kilpailutoimistossa on mahdollisuus asioida seuraavina aikoina. Ajat saattavat tarkentua vielä teknisessä kokouksessa torstaina 4.6. klo 19:00. Kilpailutoimiston muut aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin. Akkreditointi pyydetään tekemään omaa kilpailua edeltävänä päivänä. On huomattava, että kilpailijat akkreditoitaan yksi kerrallaan ja akkreditointiin on syytä varata riittävästi aikaa. 
TO 4.6. klo 08:00 - 22:00
PE 5.6. klo 05:30 - 22:00
LA 6.6. klo 08:00 - 19:00
SU 7.6. klo 08.00 - 18:00

Kilpailualue on pyhitetty vain kilpailijoille ja heidän huoltajille. Yleisön paikka on yleisössä. Lämmittelytilaan ei ole muilla kuin ko. kisan kilpailijoilla, huoltajille ja tuomareilla sekä kilpailuorganisaation määrittämissä tehtävissä asiaa. Lämmittelytiloissa tulee pukeutua urheiluasuun ja –jalkineisin, farkuissa ei huoltamaan pääse. Kisapassi tulee pitää näkyvissä.

Joukkueen johtajat ovat nuorissa Samuel Lappalainen, avoimissa luokissa Seppo Sohlman ja veteraaneissa Markku Kemppainen. He vastaavat mielellään kilpanostajien ja huoltajien kysymyksiin.

Salossa tapahtuu. MM-kisan lisäksi samaan aikaan tapahtuu Salossa paljon. Kesäaikana Salon tori on joka arkipäivä avoinna klo 07-15 välisenä aikana. Aktiivisella torilla esiintyy torstaina 4.6 iltatorin merkeissä Jari Sillanpää klo 18 alkaen. Tapahtuma on ilmainen. 11.6 järjestetään jälleen iltatori, jossa väkeä on kuin muurahaisia pesässä. Bar Ipanemassa esiintyy 4.6 Matti Nykänen esiintyy Bar Ipanemassa ja samaisessa paikassa on 10.6 vaahtobileet. Lisäksi Salon kaupunki on järjestänyt kolme aktiviteettia / retkeä kilpailijoille ja huoltajille. Niistä tarkemmin englanninkielisessä kisalehdessä, joka ilmestyy ennen kisoja.  Salon kaupungin infopiste on kisapaikalla kertomassa mahdollisuuksista lisää.

Parkkeeraus Salo-hallin pihassa on mahdollista. Kuitenkin erityisesti 5.-7.6 suositellaan parkkeeraamaan jäähallin parkkipaikalle, Tahkokatu 12 vastapäätä, josta Salo-halliin on noin sama matka kuin Pormestarinkadun kaukaisimmista parkkiruuduista. ”Virkavalta” on ilmoittanut, että kaikkiin ajoneuvoihin laitetaan maksumääräys mikäli ajoneuvo ei ole pysäköity viralliseen parkkiruutuun Pormestarinkadun, Perniönkadun ja Anistenkadun alueilla.

Kilpailuiden avajaiset pidetään perjantaina 5.6 klo 12:00-12:20. Avajaisiin ovat kutsuvieraiden lisäksi kaikki tervetulleita.

Tervetuloa tekemään voimanostohistoriaa. Mukaan ei tarvitse ottaa kuin iloinen meininki. Hymyillään kun tavataan :-)