Lehto varustevoimanoston ja Smulter varustepenkkipunnerruksen kovimmat, SM-kisatulokset Ylitorniolta

Varustevoimanoston ja varustepenkkipunnerruksen SM-kilpailut nostettin 5.-7. helmikuuta Ylitorniolla. Ove Lehto vastasi kovimmasta varustevoimatuloksesta ja odotetusti Fredrik Smulter penkiltä. Penkkikisat huipentuivat Maalahden härän Fredrik Smulterin huikeaan SE-yritykseen 409 kilosta. Kolmas nosto oli hyvin lähellä onnistua. 

Varustevoimanoston SM-kilpailuiden tulokset löytyy tästä.

Miehissä hieman yllättäen Ove Lehto jätti Antti Savolaisen taakseen paremmilla Wilksin pisteillä. Miesten kilpailu superissa alkoi dramaattisesti, kun Kenneth Sandvik loukkasi takareitensä jalkakyykyn aloituksessaan 380,0 kg:n painosta.

Naisten kilpailussa parhaan tuloksen teki Marcela Sandvik, joka ainoana naisena ylitti 500 Wilksin pisteen rajan. Paras mastersnainen oli Marjaana Vähäsantanen ja paras naisjuniori Krista Määttä. 

Mastersvoimanostajien sarjojen perjantaipäivän (M50, M60 ja M70) tasokkaimman yhteistuloksen nosti Sotkamon Visan Jari Niskanen M50 sarjaan 105,0 kg:a. Niskasen yhteistulos 770,5 kg tuotti 460,94 Wilksin pistettä. Lauantaina nostettiin mastersien M40 sarja. Päivän ja samalla kaikkien mastersnostajien tasokkain nostaja oli sarjassa 105 kg kilpaillut Jarno Ruohonen.

Nuorissa Matias Viiperi oli paras nostaja. 

Varustepenkkipunnerruksen SM-kisan tulokset löytyy tästä.

Ismo Parkkinen Helsingin Poliisi-Voimailijoista suoritti hyväksytysti I luokan tuomarikokeen.

Kankaanpään Voimailijat vastaanotti vuoden seura 2015 palkinnon ja Voimamaljan parhaan kilpailumenestyksen omaavana seurana.