Voimanostoliitto tekee vaikuttavaa työtä suomalaisen voimanostourheilun hyväksi

Voimanosto harrastuksena ja kilpailulajina

Voimanosto harrastuksena

Kuinka aloittaa voimanosto?

Lähin voimanostoseurasi

Noin 130 jäsenseuraa ympäri Suomen

Kiinnostaako kilpaileminen?

Kilpailu on osa voimanostoa

Tulokset

Tilastot

Ajankohtaista

Suomen Voimanostoliiton Facebook

Julkaistu 19 hours ago

Suomen Voimanostoliitto

Suomen Voimanostoliiton syyskokous pidetään 22.10.2022 Pornaisissa. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä.

www.suomenvoimanostoliitto.fi/kutsu-suomen-voimanostoliitto-ryn-syyskokoukseen-22-10-2022/
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Julkaistu 3 days ago

Suomen Voimanostoliitto

Liisa Asannin mietteitä ennen mastersien voimanoston MM-kisaa:

Nämä ovat minulla toiset mastersien MM- kisat. Viime vuonna ylsin mustana hevosena MM-pronssille, tänä vuonna taso on paljon kovempi. Kisavalmistelut ovat sujuneet hyvin ja suunnitellusti. Pahempia loukkaantumisia tai sairastumisia ei ole ollut, joten treenit ovat kulkeneet hyvin siltäkin osin. Näin pitkistä matkoista ei ole aiempaa kokemusta, joten ennakkotietoa kropan reagoinnista ja palautumisesta pitkältä lentorupeamalta ei ole.

Toiveissa on uusia maastanostossa kesäkuussa kansallisissa kisoissa nostamani SE 202,5kg, joka oli samalla epävirallinen EE-veto sarjaan 84+N40. Muuten tavoitteena on tehdä parhaani ja mahdollistaa, että kunto päivänä olisi mahdollisimman hyvä. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu, siksi stressaaminen ei kannata. Tietysti innolla odotan, että näen maajoukkuekaverit ja saadaan yhdessä viritettyä fiilikset mahdollisimman hyviksi. 💪
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Julkaistu 5 days ago

Suomen Voimanostoliitto

Irene Matinpalo lähtee kisaamaan Kanadan MM-kisoihin odottavin mielin. Irenen sarja on 69N60.

"Viime vuoden Suomen mestarina (M3, N 69 kg) minulle aukeni mahdollisuus päästä edustamaan Suomea myös Voimanoston Masters Euroopan mestaruuskisoihin Vilnaan keväällä 2022 ja syksyllä Masters Maailmanmestaruuskisoihin Kanadaan.
Vilnan EM-kisoissa maaliskuussa 2022 tein urani tähänastisen parhaan kisani. Se antoi rohkeutta tarttua haasteeseen kisata nyt lokakuussa maailmanmestaruuskisassa Kanadassa.
MM-kisoissa minut on rankattu omassa sarjassani viidenneksi. Neljänneksi on rankattu rakas kilpasiskoni, Annelie Gylemo Ruotsista, jolle hävisin Vilnassa kokonaistuloksessa 12,5 kg. Tavoite Kanadassa on tehdä kilpailu-urani paras kisa tähän asti, parantaa omissa nimissäni olevia Suomen ennätyksiä ja kamppailla sitkeää Annelieta vastaan. Rankingin perusteella kolme ensimmäistä sijaa näyttäisi menevän Kanadan ja Norjan edustajille, mutta kisoissahan ne mitalit vasta jaetaan.
Valmistautuminen on mennyt hyvin suunnitelmien mukaisesti. Pienen haasteen toi Covid-19 tautiin sairastuminen elokuun puolessa välissä. Podin taudista lievän version, mutta varotoimenpiteenä noudatettiin ohjeistusta ja harjoittelurutiiniin palattiin maltillisesti.
Pitkälle reissulle positiivisella mielellä. Ilolla odotan uusia kokemuksia ja Vilnassa tapaamieni voimanostajatuttujen jälleennäkemistä."
... Katso lisääKatso vähemmän

Katso Facebookissa

Tulevat tapahtumat

Valikko